Personvernerklæring

SUPER HOBBY

https://www.super-hobby.co.no/ 

PJB Hobby Sp. z o.o.

Ko¼mice Wielkie 781,

32-020 Wieliczka (POLEN)

NIP: PL683-211-47-40

E-Mail: [email protected]

 

 

 1. Følgende uttalelse fungerer som en oversikt over hva slags data som samles inn og hvordan data brukes og utleveres, hvilke sikkerhetstiltak SUPER HOBBY tar for å beskytte dataene dine, og hvilke rettigheter du har.
 2. Vi beskytter personvernet ditt ved å garantere beskyttelse, konfidensialitet, ikke-endring, tilgjengelighet og sikkerhet angående personopplysningene du overlater til oss på tvers av alle våre kommunikasjonskanaler.
 3. Personopplysningene vi innhentet fra deg blir generelt sett lagret i et land i Den europeiske union eller Det europeiske økonomiske samarbeidsområde («EU/EØS»), men kan også, hvis nødvendig, bli overført til og behandlet i et land utenfor EU/EØS. En slik overføring av personopplysningene dine utføres i tråd med gjeldende lover og uten innvirkning på dine lovfestede rettigheter.

 

 1. NETTBUTIKK

 

 1. Når du besøker nettbutikken vår, lagrer vi følgende informasjon for utførelsen av kontrakten som er inngått mellom deg og SUPER HOBBY:

 

 1. Bestill uten å opprette kundekonto

 

I forbindelse med en bestilling i nettbutikken bes alle felt som er nødvendige for ferdigstillelse og utførelse, om å bli fylt ut: Fullt navn, e-postadresse, postadresse (faktura og eventuelt avvikende leveringsadresse). Informasjonen din vil bare bli brukt til å gjøre opp bestillingen.

 

 1. Kundekonto/registrering

 

Det er også mulig å registrere seg ved kjøp fra SUPER HOBBY. I tillegg, sammen med e-postadressen din, kan du velge et passord, noe som gjør det lettere å logge inn på et senere tidspunkt uten å måtte skrive inn all informasjonen på nytt. SUPER HOBBY lagrer informasjonen som er angitt for å opprette en kundekonto, som brukes til å registrere fullførte og utførte ordrer. SUPER HOBBY lagrer informasjonen din så lenge du opprettholder registreringen. Du har rett til å vise, korrigere og/eller få SUPER HOBBY til å slette registreringsinformasjonen din når som helst.

 

c) Lagring av ordreinformasjon

 

Når du utleverer informasjon til SUPER HOBBY i forbindelse med en bestilling, forblir den lagret så lenge det er nødvendig for utførelsen av kjøpet og som påkrevd ved lov, i henhold til lagringsforpliktelsen.

 

d) Håndtering av klager, returer osv.

 

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnumre, e-postadresse og kjøpshistorikk for å håndtere din mulige forespørsel om å returnere produkter eller gjøre dine rettigheter forbrukeren mot oss i forbindelse med krav om feil og forsinkelser. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for oss å oppfylle de juridiske forpliktelsene vi har i henhold til forbrukerlovgivningen.

 

 1. HVOR LENGE BEHANDLER VI PERSONOPPLYSNINGER?

 

Vi behandler bare personopplysningene dine så lenge behandlingen er nødvendig for formålene som dataene ble samlet inn eller innhentet for. De samme personopplysningene kan lagres på flere forskjellige steder for forskjellige formål.

 

 1. HVILKE RETTIGHETER HAR DU?

 

 1. Du har rett til å få kunnskap om dine lagrede personopplysninger, deres opprinnelse og mottakere, samt formålet med databehandlingen når som helst.
 2. Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke til SUPER HOBBY bruk av dine personopplysninger.
 3. Du har rett til å korrigere eller slette, samt begrenset bruk av dine personopplysninger, og retten til å protestere mot fremtidig bruk og avsløring.  
 4. Uavhengig av andre administrative eller rettslige handlinger, har du rett til å klage med en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten der ditt bosted, arbeidssted eller sted for den påståtte overtredelsen er lokalisert, hvis du anser at bruken av dine personopplysninger er i strid med personvernreglene.

 

 1. COOKIES

 

 1. Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler som er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen, mobilen og/eller nettbrettet ditt med det formål å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser.
 2. SUPER HOBBY bruker informasjonskapsler til følgende formål: Funksjonalitet, nettstatistikk og salg og annonsering. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre eller samle inn personopplysninger. Vi bruker de funksjonelle informasjonskapslene for å sikre at nettstedet vårt fungerer som det skal, noe som inkluderer å kunne legge til varer i handlekurven og gjennomføre en handel. Vi kobler informasjonskapsel-ID-en din til din personlige pålogging som er samlet inn fra din https://www.super-hobby.co.no/ .
 3. Vi samarbeider med tjenesteleverandører for å samle inn nettstatistikk. Informasjonskapsler fra disse leverandørene lar oss blant annet se hvilke sider som besøkes og hvor trafikken kommer fra. Vi bruker informasjonen til å måle og forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt, og til å følge opp salgs- og annonsekampanjer.
 4. I tillegg bruker vi partnere for å hjelpe oss med å holde oversikt over brukeraktiviteter, dra nytte av nettannonsering og for å tilby målrettede nettannonser når du besøker andre nettsteder. Disse tjenestene kan bruke tredjeparts informasjonskapsler levert av våre partnere.
 5. Vi samarbeider med og bruker informasjonskapsler fra følgende tjenesteleverandører på nettstedet:

Google

(Google Analytics for webstatistikk og Google Ads for salgsoptimalisering)

Facebook

Hvis du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, kan bruken avvises ved å endre de riktige innstillingene i nettleseren din. Du kan når som helst slette informasjonskapslene dine fra enheten din. Sletting eller blokkering av informasjonskapsler kan gjøre annonser mindre relevante for deg og forekomme oftere. I tillegg kan det hende at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at det er innhold du ikke får tilgang til, noe som kan påvirke kjøpsopplevelsen din når du besøker https://www.super-hobby.co.no/ .

 

03.12.202

Tilbake